Start indsamling Start din egen indsamling

Christine, 7 år, samler ind for at andre børn kan gå i skole

Christine, 7 år, samler ind for at andre børn kan gå i skole
1.810 kr.  af 1.500 kr.

Hanne Lund samler ind fordi

Kære venner og familie

Christine på 7 år synes det er synd at det ikke er alle børn, som må eller kan gå i skole. Med hendes eget ord, så er det “strengt”. Hun er nemlig vild med at gå i skole. Hun vil derfor gerne gøre noget for de børn, som ikke er så heldige at gå i skole.

Vi har derfor ledt efter en måde, hvor hun kan gøre det, og derfor har Christine og jeg meldt os til at samle ind for Red Barnet søndag d. 5. september. Da vi samler ind i Odense N, så kommer vi jo ikke forbi jer alle på ruten. Christine vil blive meget stolt og glad for hver eneste krone hun samler ind til børnene. Så hvis du vil hjælpe hende med at hjælpe andre, og du har et par kroner i overskud, så er der mulighed for at gøre det her :-)

Hun er meget spændt på indsamlingen, og hun har også selv været i sparegrisen og givet tandfeens guldmønter til børnene.

Vi siger på forhånd mange tak for alle bidrag.

INFORMATION FRA RED BARNET

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Derfor sætter vi alle sejl til, når vi har landsindsamling søndag d. 5. september 2021.

Læs mere

LANDSINDSAMLING - INDSAMLERE

Tak til 19 har doneret

Anonym 100 kr.

Anonym 100 kr.

Seje Christine ❤️

Marius og Lone  50 kr.

Flot Christine

Se alle donationer