Start indsamling Start din egen indsamling

Bjørn og Max samler flaskepant

Bjørn og Max samler flaskepant
51.112 kr.  af 51.000 kr.

Bjørn og Max samler ind fordi

Red Barnet har landsindsamling søndag d. 5. september, og vi samler ind. Selvom energi-niveauet er i den høje ende, kan vi ikke komme forbi Jer alle på ruten, men kan I gøre os meget glade ved at støtte vores digitale indsamlingsbøtte her, Eller via MobilePay til 11780, så det tæller med indsamlingen. ♥️ Dit bidrag vil blive værdsat af både os , Red Barnet og de børn, der har allermest brug for det. For Red Barnet mangler penge for at nå ud til alle de børn, hvis liv er knust af corona-pandemien.
Tusind tak for jeres støtte :-)


Ok venner , vi har travlt, hvis vi skal nå vores mål, og flere spørger om det er sandt, at vi samler pantflasker, og ja det gør vi. Så bor du i nærheden af 3060, så skriv gerne, så henter vi dine flasker i starten af næste uge, panter dem og putter pengene i indsamlingen. ? (win win, I får ryddet op og pengene går til verdens bedste sag)
Håber i vil være med. Red Barnet har brug for vores hjælp, så de kan hjælpe børnene.

INFORMATION FRA RED BARNET

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Derfor sætter vi alle sejl til, når vi har landsindsamling søndag d. 5. september 2021.

Læs mere

LANDSINDSAMLING 2021 - INDSAMLERE

Tak til 521 har doneret

Danbolig Espergærde   3.000 kr.

Godt gået med indsamlingen drenge

MobilePay 100 kr.

MobilePay 100 kr.

Se alle donationer

Sponsorer til Bjørn og Max samler flaskepant

danbolig Espergærde

Byens bedste ejendomsmægler, danbolig Espergærde, har doneret flotte 3000 kr. til denne indsamling. Tak for den flotte donation