Start indsamling Start din egen indsamling

Besøg Toves landbohave i Frøbjerg – og hjælp børn på flugt fra krigen i Ukraine

Besøg Toves landbohave i Frøbjerg – og hjælp børn på flugt fra krigen i Ukraine
1.280 kr.  af 4.000 kr.

Tove samler ind fordi

Jeg har set mange forfærdelige billeder i tv om krigen i Ukraine. Det er svært at lade være med at tænke på de stakkels børn, der får der barndom slået i stykker og må leve med traumer og usikkerhed. De børn vil jeg gerne hjælpe, og det håber jeg, at jeg kan gøre ved få mange besøgende, når jeg holder åben have.

Når indsamlingen når målet vil Tove

Jeg har haft min have i mere end 50 år. Jeg håber, at du har lyst til at komme og se den, når jeg holder åben have den 29. maj mellem kl 13 - 17. Efter at du har gået en tur i haven, kan du få en kop kaffe, et stykke kage eller en sodavand i cafeen. Du kan også købe en staude i det lille plantemarked. Frøbjergvej 54, 5560 Årup Entre: 40 kroner Alle indtægter går til Red Barnets arbejde for børn på flugt fra krigen i Ukraine. Du er meget velkommen til at give et lille bidrag, selvom du ikke har mulighed for at komme og se min have.

INFORMATION FRA RED BARNET

Når du støtter vores katastrofe-indsamling, går pengene til børn ramt af krig og konflikt. Og lige nu er vores fokus på Ukraine og landene omkring det, fordi det humanitære behov der er stort.

Læs mere

HJÆLP BØRN I KRIG OG KATASTROFER

STØT MED MOBILEPAY
748555
Skriv indsamler ID
11233
i kommentarfeltet

Tak til 8 har doneret

Conrad og familie  100 kr.

Tak til dig Tove og din familie for at tage sådan et fint initiativ. Hav en rigtig god dag.

MobilePay 40 kr.

Anonym 50 kr.

Virkelig flot have!!

Se alle donationer