Start indsamling Start din egen indsamling

Børns uddannelse i kriseramte lande

Børns uddannelse i kriseramte lande
860 kr.  af 2.000 kr.

Leila samler ind fordi

Kære familie, venner og kolleger.
Flere børn i kriseramte lande såsom Afghanistan, Bangladesh og Burkina Faso har ikke mulighed for at få en uddannelse, f.eks. fordi deres skoler bliver angrebet. Især unge piger i lande som Afghanistan er hårdt ramte. Jeg har selv nogle kusiner i Afghanistan, hvis højeste ønske er at få en uddannelse, men de har ikke mulighed for at gå i skole. Her i Danmark har vi mulighed for at få en uddannelse uanset vores indkomst og sociale status, men i lande som Bangladesh og Burkina Faso er det kun børn, hvis forældre har økonomien til det, som går i skole. Red Barnet sørger for, at alle børn har mulighed for at komme i skole uanset indkomst eller hvem man er. Red Barnet hjælper ALLE børn uanset, om de er statsborgere i det pågældende land eller om de er flygtninge, der er flygtet med eller uden deres forældre.

Derfor har jeg lavet denne online indsamling, og jeg håber, at du vil hjælpe mig med at hjælpe de udsatte børn i kriseramte lande med endelig at komme i skole. Dit bidrag - stort som småt - vil blive værdsat af både mig, Red Barnet og ikke mindst de børn, der har brug for vores hjælp og støtte. Din støtte hjælper ikke kun børn med at få en uddannelse og en bedre fremtid, men den beskytter også børn, især små piger, fra at blive udsat for vold eller at blive gift bort. Red Barnets uddannelsesprogrammer sørger for, at børn bliver undervist i at beskytte sig selv både psykisk og fysisk. Med din støtte bidrager du også til, at Red Barnet kan udvikle flere af disse uddannelsesprogrammer.

Når indsamlingen når målet vil Leila

Når jeg har opnået mit mål, vil jeg arbejde videre med mit projekt ”Unge pigers uddannelse i kriseramte lande”, som går ud på at hjælpe unge piger fra kriseramte lande med at få en uddannelse. Jeg vil arbejde videre med mit mål om at bygge en skole, hvor unge piger kan få mulighed for at gå i skole uanset, hvor gamle de er, hvem de er eller hvor de kommer fra. Det er bl.a. også noget som Red Barnet arbejder på at opnå. For at kunne opnå det har Red Barnet brug for alt den støtte de kan få, og derfor vil jeg fordoble beløbet på indsamlingen, så vi sammen kan sørge for, at Red Barnet har alle de ressourcer de skal bruge for at gøre livet bedre for ALLE børn.

INFORMATION FRA RED BARNET

Giver du 95 kroner svarer det til, at Red Barnet kan købe antibiotika til at behandle 48 børn med lungebetændelse.

Tak til 10 har doneret

100 kr.

Dave   150 kr.

Anonym 10 kr.

Se alle donationer