Start indsamling Start din egen indsamling

Den ene tjeneste er den anden værd

Den ene tjeneste er den anden værd
1.100 kr.  af 3.000 kr.

Stine samler ind fordi

Kære Dig

I sommeren 2021 fik mine drenge en fantastisk mulighed for at sejle med på den bevaringsværdige skonnert Fylla. De fik ikke kun lov at sejle med på den, men de fik muligheden for at være en del af mandskabet ombord fra en fredag til søndag. Alle ombord (16 børn, 4 frivillige og 4 ansatte)havde natte-, morgen, middag og aftenvagter. De lærte mange ting den weekend. De fik nye venner, lærte om vigtigheden af samarbejde, vejret, regler og ikke mindst den frihed som mange elsker ved at sejle.
Denne mulighed havde Dexter og Sylvester IKKE fået, hvis ikke Red Barnet havde sponsoreret og arrangeret turen i sommerferien.
Så hvis DU ikke rigtigt ved, hvad en donation til Red Barnet går til, så har du her ét af svarene på dine spørgsmål.
Red Barnet er klar over, hvad Corona pademien har haft af konsekvenser for mange børn og deres familier. Så derfor ønsker de naturligvis at hjælpe endnu flere børn i Danmark og rundt om i verden med at give dem gode oplevelser i en ellers træls hverdag. Derfor har vi, Dexter, Sylvester og jeg valgt at samle ind for Red Barnets Landsindsamling Søndag 5 september.

Vi kommer måske forbi DIN dør og ringer på, søndag 5 september. Men hvis vi ikke gør og du kunne tænke dig at give et bidrag kan du give et her på vores digitale indsamling.

Vi, Red Barnet og især BØRNENE siger tusinde tak for jeres støtte.

INFORMATION FRA RED BARNET

Giver du 95 kroner svarer det til, at Red Barnet kan købe antibiotika til at behandle 48 børn med lungebetændelse.

Tak til 2 har doneret

❤️  100 kr.

Michael Jack Truelsen  1.000 kr.

Fordi det er værd at støtte.


Stine
Om nogen ved du hvad sejllads handler om, tak for din støtte :D