Start indsamling Start din egen indsamling

Frederik Vintens indsamling til udsatte børn

Frederik Vintens indsamling til udsatte børn
15.000 kr.  af 13.000 kr.

Frederik samler ind fordi

Kære LpT Go West

De mest udsatte børn står ofte på kanten af fællesskabet, og det har coronapandemien kun forværret. De kommer hverken ind i eller tilbage til foreningerne og fritidsaktiviteterne af sig selv. Derfor har de brug for en ekstra håndsrækning og en mere langsigtet indsats.

Red Barnet hjælper med indsatsen ´Plads til Alle´ de dårligst stillede børn og unge i Danmark i gang med en fritidsaktivitet. Det arbejde bakker vi op om med årets indsamling, og jeg håber du vil hjælpe med at nå vores mål. Dit bidrag er vigtigt og vil blive værdsat.


INFORMATION FRA RED BARNET
Det er afgørende, at man som barn og ung har adgang til positive fællesskaber, og her spiller fritidslivet en vigtig rolle. Men det er ikke alle børn og unge i Danmark, der har den mulighed, og derfor er Plads til Alle en vigtig indsats. Et fritidsliv styrker børn og unges muligheder i tilværelsen. Det hjælper til at opbygge relationer, selvtillid og selvværd.

INFORMATION FRA RED BARNET

Red Barnets projekt Plads til Alle hjælper udsatte børn og unge i gang med et aktivt fritidsliv, der kan styrke deres muligheder i tilværelsen. Det hjælper til at opbygge relationer, selvtillid og selvværd.

Læs mere

LEDERE PÅ TOPPEN

Tak til 1 har doneret

Frederik Vinten  15.000 kr.