Start indsamling Start din egen indsamling

Groove for Gaza

Groove for Gaza
8.295 DKK 

Groove med Rikke & Groove med Mette SAMLER IND FORDI

I uge 49 danser vi for en god sag! Støt Red Barnet sammen med os ❤️

Vi danser ikke kun for vores egen sundhed og velvære, men også for at gøre en forskel i verden!

Vi er derfor gået sammen om at lave en velgørenhedsindsamling i uge 49 til fordel for alle de børn, der lige nu lider under urolighederne i Gaza og Israel.

Vi har valgt Red barnet, fordi ethvert barn fortjener en lykkelig barndom.

Dans for Forandring: Ved at kombinere vores lidenskab for dans med velgørenhed kan vi gøre en reel forskel i børns liv. Hver lille bidrag, uanset størrelsen, går direkte til Red Barnets projekter og støtter deres vision om en verden, hvor alle børn vokser op i trygge og kærlige omgivelser.

Sammen skaber vi forandring: Lad os danse med formål! Hvert hold, hvert dansetrin, og hver donation bringer os tættere på at skabe en positiv indvirkning på børns liv rundt omkring i verden. Sammen kan vi gøre en forskel!

Støt Op! Giv, dans, og gør en forskel: Vi opfordrer alle til at være med - Støt op ved at donere og deltag i danseholdene med et formål. Lad os vise, at vores passion for dans også kan være en kilde til håb og hjælp for dem, der har mest brug for det.

Sådan Støtter Du:
Hvis du går på et af vores hold, kan du vælge at donere et valgfrit beløb. Hvis du ikke går på hold, men gerne vil støtte op, kan du overføre din dropindbetaling og evt. et valgfrit beløb til indsamlingen. Hvis du ikke danser, men bare gerne vil støtte, så er dit bidrag selvfølgelig også meget velkommen.

Tak for jeres støtte, og lad os sammen gøre en positiv indvirkning i børns liv gennem dans og kærlighed!

Peace, love og dansekram
fra Mette & Rikke

INFORMATION FRA Red Barnet

Red Barnet arbejder både i Danmark og ude i verden for at give børn og unge et bedre liv. Vi redder, beskytter og styrker børn, og vi kæmper for, at verden respekterer og beskytter alle børns rettigheder. Derfor er vi stolte af at sige, at vi altid er på børnenes side.

Læs mere

STØT RED BARNET

STØT MED MOBILEPAY
604048
Skriv indsamler ID
26962
i kommentarfeltet
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 60 har doneret

MobilePay 50 DKK

Anonym 100 DKK

Natascha   150 DKK

Se alle donationer