Start indsamling Start din egen indsamling

I Dagmars navn

I Dagmars navn
10.750 DKK 

Dagmar SAMLER IND FORDI

Vi er både rørte og beærede over, at I vil bidrage til fejringen af Dagmar. Hun er imidlertid ikke et barn, der mangler noget. Derfor er vores største ønske at lade hendes fest være en anledning til at hjælpe de børn i verden, der mangler helt basale fornødenheder. I kan overføre lige det beløb, I måtte have lyst til. På den måde kan I bidrage til den fineste næstekærlige dåbsgave vi kan forestille os!

Red Barnet arbejder både i Danmark og ude i verden for at give børn og unge et bedre liv. De redder, beskytter og styrker børn, og de kæmper for, at verden respekterer og beskytter alle børns rettigheder.

Ude i verden arbejder Red Barnet i 116 lande verden over for at sikre børns overlevelse, skolegang, sundhed, tryghed og trivsel. De træder til, når krige, katastrofer og konflikter ødelægger børns liv. De kæmper for børns ret til at trives og gå i skole trods krig eller fattigdom. De støtter børn, familier og samfund, der rammes af klimaforandringerne. Og når verden svigter, taler de børnenes sag over for regeringer, myndigheder og organisationer.

DÅBSINDSAMLING

STØT MED MOBILEPAY
307722
Skriv indsamler ID
26987
i kommentarfeltet
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 25 har doneret

Anonym 1.000 DKK

Til min dejligste lille grønært.❤️

Mette  200 DKK

Kære Dagmar. Stort tillykke med din fine dåb. Jeg er super stolt over at måtte være tilstede på dagen ❤️ De bedste hilsner Mette

Aske og Simone  300 DKK

Kæreste Dagmar. Stort tillykke med din dåb og velkommen ind i vores liv. Vi har glædet os til at møde dig, og glæder os til at lære dig og kende ❤️

Se alle donationer