Start indsamling Start din egen indsamling

Idas indsamling til Red Barnet

Idas indsamling til Red Barnet
850 kr.  af 1.000 kr.

Ida samler ind fordi

Jeg samler ind til Red Barnet, og jeg håber, at du vil være med. Dit bidrag vil gøre en forskel, uanset om du donerer lidt eller meget. Alle beløb er en hjælp. Tak for din støtte. ❤️
 
Vi arbejder for at give danske børn et bedre liv. Vi forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og vi bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Vi hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.
 
Red Barnet hjælper også børn internationalt før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. Vi rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. Vi lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og vi sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

INFORMATION FRA RED BARNET

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Derfor sætter vi alle sejl til, når vi har landsindsamling søndag d. 5. september 2021.

Læs mere

LANDSINDSAMLING 2021

Tak til 7 har doneret

Fee  100 kr.

🤗 🥰

Emil  100 kr.

Go Ida, go!

Godt initiativ, Ida  100 kr.

Se alle donationer