Start indsamling Start din egen indsamling

Indsamling til Red Barnet

Indsamling til Red Barnet
400 kr.  af 500 kr.

Aske samler ind fordi

Kære alle

Red Barnet har landsindsamling i dag, og i år foregår det digitalt, for at undgå ekstra smitterisiko for både indsamlere og folk der gerne vil donere. Så i stedet for at rende rundt og kime dørklokker, kaster jeg rundt med links til den digitale indsamling, som jeg håber I vil give et bidrag til - hvis der er altså plads til det i budgettet!

Jeg har samlet ind til Red Barnet mange år i streg nu, og jeg bidrager selv til dem månedligt. Det er en organisation, som jeg har været utroligt glad for at kunne støtte. Deres arbejde er velorganiseret og godt tænkt igennem, og de arbejder med både brændslukning, i områder hvor børn og familier har det ekstremt hårdt, og med forebyggende, langsigtede udviklingsprojekter. Jeg er overbevist om, at de hjælper med at bygge en bedre verden, hvor flere mennesker kan leve lykkelige, selvstændige, og sikre liv. Hele livet starter i barndommen - på godt og på ondt. Hvis vi overlader hele generationer af børn til umenneskelige levevilkår, økonomisk ruin, og nu en sundhedskrise af gigantiske proportioner, så sår vi blot frøene til en hårdere og grimmere fremtid. Så det handler både om at hjælpe nu og her, og om at bidrage til at skabe en verden, hvor alle kan leve det gode liv, de fortjener.

Samtidigt vil jeg på ingen måde glemme, at det her ikke har været noget let år. Jeg forstår absolut, hvis der simpelthen ikke er plads i budgettet. Men hvis man skulle have mulighed for- og lyst til et bidrag, så kan selv ganske lidt udrette ganske meget. Jeg siger på forhånd et kæmpestort tak, for både jer og jeres omtanke, og ønsker jer så god en søndag som menneskeligt muligt!

-Aske

INFORMATION FRA RED BARNET

Giver du 95 kroner svarer det til, at Red Barnet kan købe antibiotika til at behandle 48 børn med lungebetændelse.

Tak til 4 har doneret

Anonym 100 kr.

Yann Martel  100 kr.

“In my experience, a castaway's worst mistake is to hope too much and do too little. Survival starts by paying attention to what is close at hand and immediate.”

Marie  100 kr.

Se alle donationer