Start indsamling Start din egen indsamling

Jordskælvet i Tyrkiet

Jordskælvet i Tyrkiet
450 DKK  af 20.000 DKK

Pelin SAMLER IND FORDI

Den 6. februar 2023 opstod der to voldsomme ødelæggende jordskælve med kun 7 timers mellemrum som påvirkede både Syrien og over 3 mio mennesker i 10 store byer i Tyrkiet (Kahramanmaras, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye og Adana). Området er dybt ramt af jordskælvet med 19.388 døde 77.711 sårede mennesker hvor dødsantallet stadig er stigende (kilde; Vicepræsident Fuat Oktay den 10/02/2023) Mange mennesker er stadig under bygningerne som venter på at blive reddet. Dem som er heldige mangler stor opbakning da de intet hjem har længere. Det er hjerteskærende bare at kigge på, derfor samler vi ind til denne store dag hvor vi alle burde hjælpe og støtte hinanden.

NÅR INDSAMLINGEN når målet VIL Pelin

Samlingen vil være til fordel for uddeling af vand, varme måltider, soveposer, telte og hygiejneartikler for at forebygge sygdomsudbrud.

INFORMATION FRA Red Barnet

Når du støtter vores katastrofeindsamling, hjælper du os med at sikre hurtig hjælp, når en katastrofe som fx jordskælvet i Tyrkiet og Syrien rammer et sted i verden.

Læs mere

STØT BØRN I KATASTROFER

STØT MED MOBILEPAY
814279
Skriv indsamler ID
18050
i kommentarfeltet
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 2 har doneret

Jeg støtter jer alt det jeg kan! Tak for dig og din mand ❤️  150 DKK

Betina Vandrup  300 DKK