Start indsamling Start din egen indsamling

Malene samler ind i Hedehusene

Malene samler ind i Hedehusene
100 kr.  af 2.500 kr.

Malene samler ind fordi

Søndag d.5/9 samler jeg ind for Red Barnet i mit hood i Hedehusene. Jeg kommer nok ikke forbi Jer alle på min rute, så I vil gøre mig en kæmpe tjeneste ved at dele dette opslag og ved at give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte her, uagtet om i bor nært eller fjernt.
Dit bidrag - stort som småt - vil blive værdsat af både mig, Red Barnet og de børn, der har aller mest brug for en voksens hjælp. For Red Barnet mangler penge for at nå ud til alle de børn, hvis liv er knust af corona-pandemien.

Dit barn på sociale medier
Red Barnet hjælper også ressourcestærke børn og deres forældre, når stadig flere børn oplever at blive krænket på sociale medier. Lige fra deling af billeder til afpresning. Begge dele ses desværre ses oftere og oftere!
Børn er børn ligemeget om de sidder på den anden side af kloden, eller på den anden side af væggen. Måske er det en dag en du holder af, der får brug for hjælp gennem https://redbarnet.dk/sletdet/

Husk
Vores børn gør ikke som vi siger, men som vi gør.

Tak for din støtte og tak for at du deler budskabet

Når indsamlingen når målet vil Malene

For hver 900,- jeg indsamler udlover jeg en terapeutisk samtale af 90 minutter i Hedehusene. Send mig en besked hvis du ved hvem der skal have mulighed for at modtage dette, så vil jeg trække lod. Vinderne får personligt besked. Kontakt information vil ikke blive gemt efter afholdelse af indsamling og samtale. Se evt. www.malenejepsen.dk for flere oplysninger.

INFORMATION FRA RED BARNET

Giver du 95 kroner svarer det til, at Red Barnet kan købe antibiotika til at behandle 48 børn med lungebetændelse.

Tak til 1 har doneret

Godt initiativ 😊   100 kr.