Start indsamling Start din egen indsamling

Maries indsamling til Red Barnet

Maries indsamling til Red Barnet
1.030 kr.  af 1.000 kr.

Marie samler ind fordi

Hej Alle
Red Barnet har landsindsamling på søndag d. 6. I disse tider er en fysisk indsamling ikke det letteste, så jeg har sagt ja til at lave en digital indsamling. Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange børn i verden ( og DK) der har brug for lidt ekstra i denne tid, så hvis du har lyst, skal du endelig støtte min indsamling. Det tager kun 2 min, men det hjælper en hel del længere.
Tak
Kh Marie
PS. Hvis du lige er i tvivl om, hvorfor du bør støtte, har Red Barnet sendt mig denne her tekst om, hvorfor der er brug for penge:
Vi oplever lige nu verdens største sundhedskrise i mere end et århundrede. Smitten af Covid-19 hærger lige nu nogle af de mest udsatte lande og rammer millioner af piger og drenge. Færre børn end normalt starter i skole. Flere familier og børn bliver skubbet ud i fattigdom og sult. Sundhedssystemer falder fra hinanden, fordi kampen mod Corona trækker ressourcer væk fra fx livsvigtige vaccineprogrammer. FN vurderer, at det potentielt kan koste 6.000 børn livet hver eneste dag over de næste måneder.

Når indsamlingen når målet vil Marie

Blive glad! Men nok også bage en kæmpe brunsviger til uddeling!

INFORMATION FRA RED BARNET

Giver du 95 kroner svarer det til, at Red Barnet kan købe antibiotika til at behandle 48 børn med lungebetændelse.

Tak til 11 har doneret

Anonym 100 kr.

Gode Marie God indsamling. Du er god. Kh Anders (Langballe)

Anonym 100 kr.

Stine   100 kr.

Se alle donationer