Start indsamling Start din egen indsamling

Red Barnet med Kasper Fisker

Red Barnet med Kasper Fisker
146.518 kr.  af 100.000 kr.

Kasper samler ind fordi

Jeg er far. Og hvis der er én ting, der er fælles for alle forældre, så er det, at vi vil det bedste for vores børn. Det knuser derfor altid mit hjerte, når jeg ser eller hører historier om børn, der ikke har de samme muligheder eller livsvilkår som mine egne børn. Derfor vil jeg sammen med Red Barnet være med til samle midler ind, der kan være med til at sørge for, at børn både i Danmark og udlandet kan få lov til at være netop børn. Jeg samler blandt andet ind til Red Barnets oplevelsesklubber og ferielejre her i Danmark I klubberne og på ferielejrene giver Red Barnet oplevelser til børn fra de dårligst stillede familier i Danmark og hjælper dem med at blive en del af et fællesskab.
Børn kan være dårligt stillede og udsatte på forskellige måder. Fælles for de børn, der oplever afsavn enten socialt, økonomisk eller kulturelt, er, at de ofte isolerer sig og har færre venner end deres omgivelser.
Børn fra fattige familier bærer ofte rundt på en følelse af at være anderledes og forsøger at skjule familiens økonomi for omverden. Det er svært at være et fattigt barn i et rigt land, når man ikke har de samme muligheder for at deltage i sociale aktiviteter, ferier og fritidstilbud som andre børn og unge. At vokse op i social isolation har konsekvenser for et barns udvikling.
Derfor hjælper Red Barnet så alle børn i Danmark har mulighed for at blive en del af et fællesskab. Og det vil jeg gerne hjælpe med! Så derfor vil jeg mod et lille beløb, der naturligvis går ubeskåret til Red Barnet lave eksempelvis hilsner til glade Brøndby-fans. Og hvis du vil give en specielt mindeværdig gave, så kommer jeg også gerne og besøger festen til en selfie, snak og ikke mindst en overraskelse.
Der vil også komme forskellige auktioner med spilletrøjer, bolde osv.
Følg med på mine sociale medier hvis du vil vide mere.
Venlig Hilsen Kasper Fisker
HVIS DU VIL HAVE EN VIDEO HILSEN TJEK HER:
VIDEO HILSEN. SÅDAN GØR DU:
Hvis du ønsker en hilsen, gør du følgende:
Giv et bidrag på minimum 100 kr. (man må naturligvis gerne give mere).
Husk at skrive dit navn og din e-mail.
Når du har doneret pengene, skal du sende en mail til: redbarnetmedkasperfisker@gmail.com
Her skal du skrive dit eget navn og hvad jeg skal sige på den videohilsen, som jeg skal sende; navn, alder, anledning, er vedkommende brøndbyfan osv.
Når jeg har modtaget din mail, laver jeg den personlige videohilsen og sender den til dig.
På forhånd mange tak for støtten som går 100% til Red Barnet. Tak fordi du støtter Red Barnet med Kasper Fisker

INFORMATION FRA RED BARNET

Giver du 95 kroner svarer det til, at Red Barnet kan købe antibiotika til at behandle 48 børn med lungebetændelse.

Tak til 3 har doneret

Tidligere donationer  50.000 kr.

Tidligere donationer  50.000 kr.

Tidligere donationer  46.518 kr.

Se alle donationer