Start indsamling Start din egen indsamling

Red barnets landsindsamling

Red barnets landsindsamling
300 DKK 

Katrine Kläning SAMLER IND FORDI

Kære familie og venner Søndag den 3. september 2023 har Red Barnet landsindsamling, men jeg kan desværre ikke tage ruten alligevel. (Jeg har måtte aflyse pga. halsbetændelse)

170 millioner børn verden vil i år opleve sult eller mangel på mad. Det skyldes blandt andet klimaforandringer, tørke, krige og stigende fødevarepriser i hele verden. Årets landsindsamling hjælper blandt andet børn og familier, som ellers går sultne i seng.

Jeg håber derfor, at du vil hjælpe mig med at hjælpe de mest udsatte børn. Dit bidrag - stort som småt - vil blive værdsat af både mig, Red Barnet og ikke mindst de børn, der har brug for hjælpen.

INFORMATION FRA Red Barnet

Klimarelaterede katastrofer rammer verdens fattigste lande igen og igen, og de voksnes konflikter sætter børns liv i fare over hele kloden. Red Barnet er til stede i over 100 lande verden over – og sammen med vores lokale partnere hjælper vi hvert år over 100 millioner af de børn, som har allermest brug for det. Fra børn i Gazastriben, Ukraine og Somalia til børn herhjemme i Danmark.

Læs mere

LANDSINDSAMLING

STØT MED MOBILEPAY
10825
Skriv indsamler ID
26851
i kommentarfeltet
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 1 har doneret

MobilePay 300 DKK