Start indsamling Start din egen indsamling

Roar Atletiks indsamling til verdens børn

Roar Atletiks indsamling til verdens børn
1.400 kr.  af 2.000 kr.

Roar Atletik samler ind fordi

Kære venner og familie

Her i Roar Atletik har vi et godt samarbejde med kommunen om at bidrage til øget aktivitet til børn og unge. Deres sundhed er en passion for os, men der er mange børn ude i verden der ikke har samme muligheder og som bliver glemt i storpolitikkens navn.

Red Barnet har landsindsamling og verdens børn har brug for vores hjælp. Vi oplever lige nu verdens største sundhedskrise i mere end et århundrede. Smitten af Covid-19 hærger lige nu nogle af de mest udsatte lande og rammer millioner af piger og drenge. Færre børn end normalt starter i skole. Flere familier og børn bliver skubbet ud i fattigdom og sult. Sundhedssystemer falder fra hinanden, fordi kampen mod Corona trækker ressourcer væk fra fx livsvigtige vaccineprogrammer. FN vurderer, at det potentielt kan koste 6.000 børn livet hver eneste dag over de næste måneder. Støt min digitale indsamlingsbøtte og lad os sammen gøre en forskel for verdens børn.

Når indsamlingen når målet vil Roar Atletik

Jan laver pull-ups svarende til halvdelen af det indsamlede (2000 kr. = 1000 pull-ups) Der løbes en 4x100m for hver 100 kr. der samles ind af vores stærke ungdom. Jesper giver bager boller til træning

INFORMATION FRA RED BARNET

Giver du 95 kroner svarer det til, at Red Barnet kan købe antibiotika til at behandle 48 børn med lungebetændelse.

Tak til 13 har doneret

Anonym 100 kr.

Anonym 150 kr.

Vickie   50 kr.

Se alle donationer