Start indsamling Start din egen indsamling

Solvej og Sofie samler ind til verdens udsatte børn

Solvej og Sofie samler ind til verdens udsatte børn
1.900 kr.  af 1.500 kr.

Sofie samler ind fordi

Det her er Solvej. Hun er 12 dage gammel. Og hun er heldig. Heldig fordi hun er født i vores del af verden. Heldig fordi hun er født i er velfærdssamfund. Heldig fordi hun er født i et land, hvor piger og kvinder har rettigheder.
For her kom hun sikkert til verden sammen med mig og en dygtig jordemoder. Hun blev født ind i er hjørne af verden hvor der er fred. Hvor klimaet endnu ikke har sendt os på flugt eller sat os fare. Og hvor corona ikke har ødelagt årtiers fremgang.
Og hun er født her, hvor piger og kvinder har rettigheder. Kan komme i skole. Kan gifte sig med hvem de vil. Hvor de selv bestemmer over deres liv. Jo, Solvej er heldig. Det er der millioner af børn og især piger ude i verden, der ikke er. Så derfor samler vi ind. Til de børn, der ikke er født heldige.

Når indsamlingen når målet vil Sofie

Hvis vi når vores mål, så trækker vi hele to heldige vindere af mine helt eminente hjemmebagte kanelsnegle - som Solvej og jeg gerne bringer ud eller servere hjemme hos os. Dem vil du ikke gå glip af!

INFORMATION FRA RED BARNET

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Derfor sætter vi alle sejl til, når vi har landsindsamling søndag d. 5. september 2021.

Læs mere

LANDSINDSAMLING 2021

Tak til 13 har doneret

Julie   100 kr.

❤️❤️


Sofie
Tak Julie ❤️
Du er nu med i lodtrækningen om verdens bedste kanelsnegle a la Solvej & Sofie ?✌️

Mette Milling  100 kr.


Sofie
Tak for donationen gode Mette!
I er nu med i lodtrækningen om verdens bedste kanelsnegle :)

Yolanda  100 kr.

Ja tak, nu må det snart være min tur til at smage de snegle 😍


Sofie
Tak for donationen❤️ Ja, du har været en meget trofast giver når jeg samler ind. Lad os håbe at lodtrækningsgudinderne er med dig denne gang :)

Se alle donationer