Start indsamling Start din egen indsamling

Støt børnene i Ukraine - de fryser lige nu

Støt børnene i Ukraine - de fryser lige nu
12.903,85 DKK 

Albright Partners A/S SAMLER IND FORDI

Hos Albright er vi meget berørte af situationen i Ukraine. Vinteren er kommet til Ukraine og det handler for mange Ukrainere nu om overlevelse. Temperaturerne falder drastisk – nogle steder helt ned til minus 20 grader. Mange børn, der i forvejen dagligt vågner op til en virkelighed fyldt med luftangreb, eksplosioner, bekymringer og frygt, skal nu også kæmpe for at holde sig varme.

Derfor har vi den 2. februar 2023 besluttet at stable et støttearrangement på benene til fordel for Børn i Ukraine. Derudover har vi startet denne indsamling, der støtter Red Barnets arbejde for udsatte børn særligt i Ukraine.

Vores tanker går til alle de familier og børn, der rammes af denne krig, og vi håber gennem vores støttearrangement og indsamling at bidrage til mere end 100 familier i Ukraine.

Endelig inviterer vi alle der har lyst og mulighed herfor, til at give et bidrag til indsamlingen, så vi sammen kan støtte dem, der har mest brug for hjælp lige nu.

For 389 kr. kan Red Barnet give en familie mad til to uger, tæpper og materialer til at sikre husly samt vacciner.

Lidt om os: Albright Partners A/S er en global, AAA-rated og Life Science fokuseret executive search virksomhed.

INFORMATION FRA Red Barnet

Årets landsindsamling går blandt andet til at sikre mad, rent drikkevand, økonomisk hjælp og uddannelse til børn i områder ramt af krig, tørke eller naturkatastrofer.

Læs mere

LANDSINDSAMLING 2022

Tak til 8 har doneret

Sophia Rose B  150 DKK

Tillykke med fødselsdagen, Sophia Rose Nu støtter du en vigtig sag. Knus Far & Leni

Anonym  2.000 DKK

Vi går forrest med jer.

Anonym 5.000 DKK

Se alle donationer