Start indsamling Start din egen indsamling

Støt din hjerne og støt Red Barnet

Støt din hjerne og støt Red Barnet
695 DKK 

Kamilla SAMLER IND FORDI

Børn i Gazastriben har lige nu desperat brug for nødhjælp for at overleve. Hospitaler, skoler og flygtningelejre er blevet ramt af luftangreb. Og FN’s generalsekretær advarer om, at Gazastriben er ved at blive en ”kirkegård for børn”.

Over en million mennesker – mere end halvdelen af dem børn – har søgt tilflugt i Rafah i løbet af krigen. Nu tvinges de endnu engang på flugt. Men der er ingen sikre steder at flygte hen, og børn og familier risikerer at miste livet.

De humanitære behov er enorme.

Når du støtter Red Barnets børnekatastrofefond, er du med til at hjælpe børn ramt af krig og katastrofer. Børnekatastrofefonden er en opsparing, som vi kan benytte, når en katastrofe rammer et sted i verden. 

Fonden sikrer, at vi har midler til at rykke ud med beskyttelse, mad, vand og lægehjælp på få timer til akutte katastrofer rundt om i verden. Den sikrer dermed, at børn ramt af krige og katastrofer ikke skal vente på, at vi samler nok penge ind til at kunne hjælpe dem. 

Via børnekatastrofefonden sender vi hjælpen derhen, hvor behovet er størst. Det gør, at hjælpen også når frem til katastrofer, som ellers ikke har fokus i medierne. De glemte kriser. 
I 2022 sikrede fonden, at vi kunne nå ud med akut hjælp til 24 millioner mennesker, heriblandt 12 millioner børn, på verdensplan. 

Når du støtter børnekatastrofefonden, går pengene til børn ramt af katastrofer og konflikt. 

INFORMATION FRA Red Barnet

Når du støtter vores katastrofeindsamling, hjælper du os med at sikre hurtig hjælp når en katastrofe rammer et sted i verden.

Læs mere

STØT BØRN I KATASTROFER

STØT MED MOBILEPAY
814279
Skriv indsamler ID
32015
i kommentarfeltet
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 16 har doneret

MobilePay 50 DKK

MobilePay 25 DKK

MobilePay 25 DKK

Se alle donationer