Start indsamling Start din egen indsamling

Studio Cré samler ind for udsatte børn

Studio Cré samler ind for udsatte børn
3.500 kr.  af 7.000 kr.

Studio Cré samler ind fordi

Kære alle jer

Søndag den 5. september 2021 afholder Red Barnet endnu engang landsindsamling, og i den forbindelse samler vi i Studio Cré ind for Danmarks og resten af verdens mest udsatte børn.

Vi håber, I vil være med til at hjælpe børn i nød ved at give et bidrag til denne digitale indsamling. Alle tilskud tæller – store som små – og vil blive højt værdsat af både os, Red Barnet og de børn, som I er med til at hjælpe.

Kærligst
Studio Cré

Når indsamlingen når målet vil Studio Cré

Blandt ALLE der bidrager til vores indsamling, trækker vi lod om et strikkekit til vores populære ’Unite sweater’, som er den sweater Studio Cré designede til Red Barnet sidste år. I kittet indgår originalgarnet fra Filcolana i en valgfri farve til en valgfri størrelse samt selve strikkeopskriften. HVIS vi når vores mål på 7.000 kr. trækker vi i stedet lod om hele 3 x strikkekits til ’Unite sweater’.

INFORMATION FRA RED BARNET

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Derfor sætter vi alle sejl til, når vi har landsindsamling søndag d. 4. september 2022.

Læs mere

LANDSINDSAMLING 2022

Tak til 28 har doneret

Amalie  50 kr.

Stine Flint  100 kr.

Lotte  250 kr.

Se alle donationer