Start indsamling Start din egen indsamling

Verdens bedste formål

Verdens bedste formål
1.060 kr.  af 1.000 kr.

Emilie samler ind fordi

Hvor starter man egentlig, når man gerne vil hjælpe, men føler opgaven for stor og magtesløs?
Et sted kunne være hjemmefra - søndag d. 5/9 er Red Barnets landsindsamling. Og særligt deres internationale arbejde har brug for al den opbakning den kan trække i år.

Børns psyke og trivsel tager skade, når de vokser op i skyggen af krige, konflikter og naturkatastrofer. Red Barnet hjælper børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. De rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. De lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og de sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Herhjemme fokuserer Red Barnet på sociale fællesskaber, at bekæmpe krænkelser, overgreb og ikke mindst mobning, som hvert femte barn i Danmark bliver udsat for – nogle af dem i en grad, der giver varige mén.

Alle de formål støtter donationer op om, og et bidrag gør en reel forskel. Stort som småt vil det blive værdsat af både mig, Red Barnet og ikke mindst de børn, der har brug for voksnes hjælp og støtte.

Når indsamlingen når målet vil Emilie

Når målet er nået, dobler jeg beløbet op.

INFORMATION FRA RED BARNET

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Derfor sætter vi alle sejl til, når vi har landsindsamling søndag d. 5. september 2021.

Læs mere

LANDSINDSAMLING 2021

Tak til 9 har doneret

Lars Bøgelund   100 kr.

Astrid   100 kr.

Du er pisse sej!

Muggison  100 kr.

Se alle donationer