Start indsamling Start din egen indsamling

Vi ka godt li Jul

Vi ka godt li Jul
1.100 DKK 

GLAWOKL SAMLER IND FORDI

Indsamlingskoncert for børn og deres voksne, 10. december kl 13:00 i Krudttønden.

Glawokl spiller musik for børn og deres voksne. Kom og syng og dans og klap og vær med til at lave en skøn koncert sammen med os.

Entréen går ubeskåret til Red Barnet og betales i døren.
Send kr. 50,- (eller mere!) pr. person til vores indsamling.
Støt også gerne selvom man ikke kan komme til koncerten :)

Vi samler ind fordi vi gerne vil give noget til børn. Vi kan give børn herhjemme en koncertoplevelse og samtidig hjælpe børn i kriseramte områder.

Glawokl har rejst og spillet det ganske land og den ganske verden rundt. Der bliver leget og spillet med smittende lyst, med publikum og med musik og ord. Det er en livslang samba, der smyger sig omkring danske sange og viser, med et skvæt svedig New Orleans og en blød nordisk tone.
Trioen består af Palle Klok, Christian Glass og Nikolaj Wolf som også har spillet sammen i en masse andre sammenhænge og har været med alt fra teater på Mungo Park og Hr. Skægs orkester til sambaoptog, svedig nattefunk og kæmpe folkfestivaler i USA. Musikaliteten er bred, nysgerrigheden er stor og glæden og lysten driver værket. Glawokl elsker Carl Nielsen, The Band og The Meters, Ravel, Milton Nascimento og CV Jørgensen, stjæler lidt af det hele og tager det med sig ...

INFORMATION FRA Red Barnet

Red Barnet arbejder både i Danmark og ude i verden for at give børn og unge et bedre liv. Vi redder, beskytter og styrker børn, og vi kæmper for, at verden respekterer og beskytter alle børns rettigheder. Derfor er vi stolte af at sige, at vi altid er på børnenes side.

Læs mere

STØT RED BARNET

STØT MED MOBILEPAY
389919
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 9 har doneret

MobilePay til 389919 200 DKK

MobilePay til 389919 100 DKK

MobilePay til 389919 50 DKK

Se alle donationer