Start indsamling Start din egen indsamling

Vil du være med til at støtte verdens udsatte børn? Nu med præmie!

Vil du være med til at støtte verdens udsatte børn? Nu med præmie!
500 kr.  af 2.500 kr.

Kristian samler ind fordi

Kære venner, kolleger, naboer og familie

Verdens børn har brug for din, min og andre voksnes hjælp. Verden oplever lige nu den største sundhedskrise i mere end et århundrede. Færre børn end normalt starter i skole. Flere familier og børn bliver skubbet ud i fattigdom og sult. Sundhedssystemer falder fra hinanden, fordi kampen mod corona trækker ressourcer væk fra fx livsvigtige vaccineprogrammer. Også i Danmark oplever børn isolation og utryghed.

Derfor har jeg lavet min egen indsamling til fordel for Red Barnet - og jeg håber du vil hjælpe mig med at nå mit mål. Dit bidrag - stort som småt - vil blive værdsat af både mig, Red Barnet og de børn, der har brug for det.

Når indsamlingen når målet vil Kristian

Præmie! Præmie! Præmie! Blandt donorerne trækkes lod om: En gratis forlænget weekend på Bornholm med overnatning i øens lækreste svenskerhus i idyllisk og familievenligt kvarter tæt på Rønne centrum og masser af Danmarks smukkeste strande. Vært og guide kan stilles til rådighed, men man kan også tage den på egen hånd. Målet for indsamlingen svarer sådan cirka til det samme som lejen for sådan en weekend, så få nu bare smidt rigeligt med dej i blenderen, så kan du jo stort set ikke tabe! Støt fx med 500 og du har 20% af loddene i puljen. Lodtrækningen vil blive foretaget af en lokalformand for Red Barnet - yes, fint og retfærdigt skal det være.

INFORMATION FRA RED BARNET

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden. Derfor sætter vi alle sejl til, når vi har landsindsamling søndag d. 5. september 2021.

Læs mere

LANDSINDSAMLING 2021

Tak til 4 har doneret

Anonym 50 kr.

👍🏻🙏👌

Anonym 250 kr.

Anonym 100 kr.

❤️👍🏻

Se alle donationer