Start indsamling Start din egen indsamling

Danske virksomheder samler ind

Landsindsamling 2021

Sammen er vi stærkere

Den globale corona-pandemi har øget behovet for hjælp til udsatte børn – både herhjemme og ude i verden.  Derfor sætter vi alle sejl til, når vi har landsindsamling søndag d. 5. september 2021.

I kan være med!

Mange danske virksomheder vil gerne bakke op om landsindsamlingen. Og I kan allerede nu deltage ved at oprette en digital indsamling, som I kan dele med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere via fx e-mail og LinkedIn.

Gør indsamlingen til en sjov aktivitet sammen med kollegaer og medarbejdere, hvor det udelukkende er fantasien der sætter grænser for hvordan I sammen kan nå jeres indsamlingsmål. Opret jeres virksomhed eller afdeling i dag! Klik på , Opret indsamling  så er I med få klik i gang.

God indsamlingslyst ❤️

Hvis I har nogle spørgsmål til oprettelse af indsamlingen eller andet, kan I altid række ud til os på fjh@redbarnet.dk // 2981 6276

 

 

Sådan laver I en sjov indsamling sammen!

Gør jeres indsamling til en sjov aktivitet for kollegaer og medarbejdere! Læs mere her om hvordan I kan lave den fedeste indsamling og sammen inspirere hinanden og jeres netværk til at nå indsamlingsmålet!

Læs mere


POPULÆRE INDSAMLINGER

MyMonii
MyMonii, Reshopper, MYiNNERME, MentorDanmark, Edaptio, Tiimo, LegalUp, Pleo - Samler ind til Red Barnet ❤️
50.830kr. af 50.000kr.
107 har doneretStøt
Fujitsu
Fujitsu Collection
10.700kr. af 5.000kr.
16 har doneretStøt
Se alle indsamlinger
I ALT INDSAMLET TIL VIRKSOMHEDER STØTTER RED BARNETS LANDSINDSAMLING

61.530 kr.