Start indsamling Start din egen indsamling

Alle børn fortjener en tryg barndom ❤️

Alle børn fortjener en tryg barndom ❤️
475 kr.  af 2.000 kr.

Nikita samler ind fordi

Gør en forskel for et barn i dag. Børn verden rundt vokser op under barske vilkår - vilkår som du og jeg har svært ved at fatte. Et liv i hungersnød, krigszoner, flygtningelejre mm.. Et liv dybt mærket af traumer, uden livsnødvendig medicin og lægehjælp, uden tryghed og varme, uden en skolegang til at sikre deres fremtid. Uden et smil på læberne.
Også i Danmark lever børn under ilde vilkår, med utryghed, vold i hjemmet, mobning mm. - og med den igangværende sundhedskrise og pandemi er der mere end nogensinde brug for vores bidrag.

Verdens børn har brug for folk som du og jeg, så derfor har jeg startet min egen indsamling til fordel for Red Barnet og håber, at du vil hjælpe mig med at samle ind, så vi sammen kan gøre en forskel for de børn, der er i nød. Dit bidrag, stort som småt, vil blive værdsat, ikke kun af mig, men af Red Barnet og vigtigst af alt af de børn, det vil komme til gavn.
Så lad os se, om vi kan komme i mål :-)

Den bedste gave man kan give sig selv, er at gøre noget godt for andre - så lad os give børn verden over et smil på læberne i dag :-)

Af hjertet tak ❤️

- Nikita

INFORMATION FRA RED BARNET

Giver du 95 kroner svarer det til, at Red Barnet kan købe antibiotika til at behandle 48 børn med lungebetændelse.

Tak til 5 har doneret

Anonym 25 kr.

Mami  250 kr.

Anonym 50 kr.

Se alle donationer