Start indsamling Start din egen indsamling

Jeg løber tværs over Danmark for at hjælpe børn i nød

Jeg løber tværs over Danmark for at hjælpe børn i nød
50.000 DKK 

ProSundhed SAMLER IND FORDI

Mit navn er Martin Skriver og jeg løber 330 km. fra Esbjerg til København fordi alle verdens børn fortjener en god opvækst.

Jeg håber at jeg med mit løb på tværs af Danmark kan øge opmærksomheden Red Barnets arbejde og indsamle penge til at fremme børns trivsel.

Alle bidrag, stor som små tæller og jeg håber at du vil støtte op Red Barnets arbejde, deres gode sag de børn som har allermest brug for det.

Jeg elsker at løbe. Jeg arbejder som træner og løbecoach i min egen virksomhed, jeg har løbet flere både marathon og ultraløb og nu vil jeg bruge mit næste store løb til at samle penge ind for at fremme trivslen blandt børn.

NÅR INDSAMLINGEN når målet VIL ProSundhed

Jeg løber tværs over Danmark. Fra min fødeby, Esbjerg, og hjem til København. Torsdag d. 8 juni snører jeg løbeskoene ved Vesterhavet og påbegynder mit livs længste løbetur mod hovedstaden. En løbetur på godt og vel 330 km. Turen er planlagt til at vare i fire dage med ca. 80 km. dagligt. Lørdag d. 10 juni krydser jeg Storebæltsbroen i forbindelse med dette års udgave af Broløbet. Planlægningen af løbet denne weekend giver mig en unik mulighed for at løbe hele turen over Danmark uden at skulle være afhængig af andre transportformer. Løbet afsluttes søndag d. 11 juni, hvor ankommer til Rådhuspladsen i københavn. Jeg løber for et godt formål. Med løbet samler jeg ind til Red Barnet og til de børn i verden, som har allermest brug for støtte. Og du kan hjælpe mig, til at hjælpe andre. Du har som både virksomhed og privat person mulighed for at støtte dette gode formål, ved at donere et samlet beløb eller et donere et beløb for hver kilometer jeg løber. Foruden din støtte, vil jeg gerne invitere dig til at løbe med mig på én eller dele af en etape. Etaper: Esbjerg-Kolding (8. juni) Kolding-Odense (9. juni) Odense-Slagelse (10. juni) Slagelse-København (11. juni) Følg med på min rejse på min Instagram: MartinSkriverKnudsen Tak for din støtte.

INFORMATION FRA Red Barnet

Red Barnet arbejder både i Danmark og ude i verden for at give børn og unge et bedre liv. Vi redder, beskytter og styrker børn, og vi kæmper for, at verden respekterer og beskytter alle børns rettigheder. Derfor er vi stolte af at sige, at vi altid er på børnenes side.

Læs mere

STØT RED BARNET

STØT MED MOBILEPAY
131710
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 74 har doneret

KOM Californien lager   150 DKK

Vi gir en næste gang du kommer til Esbjerg

Hr skriver   500 DKK

Du er mega sej Martin

Lærke Nørgaard Hansen  200 DKK

Inspirerende!

Se alle donationer

Nyheder FRA Martin

07. jun 2023
Donation fra Langkildehus

1.000 kr.


23. maj 2023
10.000 kr.

Donation fra Lunar


22. maj 2023
10.000 kr.

donation fra Microbizz