Start indsamling Start din egen indsamling

Træn og spis dig i form i en god sags tjeneste!

Træn og spis dig i form i en god sags tjeneste!
5.150 DKK 

Simon SAMLER IND FORDI

Børn er fremtiden. Børn er sårbare. Børn har brug for støtte. Om du føler med hjertet og vil hjælpe børn til en lys fremtid, eller om du tænker med hjernen på samfundsøkonomien, så kan vi blive enige om, at børn skal beskyttes og hjælpes på bedste vis.

Når du støtter med 150 kroner, får du tilsendt et simpelt forskningsbaseret styrketræningsprogram med kostplan - tilpasset dine ambitioner samt 30 sider med tips og tricks! Alt er reviewed/gennemgået af professionelle blandt andre Cand.scient i Idræt og Sundhed samt Pba i Ernæring og Sundhed Anne Sofie Facius.

*HUSK at screenshotte din mobilepay overførelse og send til en af følgende og modtag programmet:

Mail: simonbro92@gmail.com
Mobil: 20944292
Instagram: Simon.s.bro

INFORMATION FRA Red Barnet

Red Barnet arbejder både i Danmark og ude i verden for at give børn og unge et bedre liv. Vi redder, beskytter og styrker børn, og vi kæmper for, at verden respekterer og beskytter alle børns rettigheder. Derfor er vi stolte af at sige, at vi altid er på børnenes side.

Læs mere

STØT RED BARNET

STØT MED MOBILEPAY
604048
Skriv indsamler ID
18055
i kommentarfeltet
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 33 har doneret

MobilePay 200 DKK

MobilePay 150 DKK

MobilePay 150 DKK

Se alle donationer

Nyheder FRA Simon

21. feb 2023
Husk at I skal skrive 18055 i kommentarfeltet :)

Der er flere som har overført til Red Barnet uden at skrive 18055 i kommentarfeltet og har undret sig over, at deres beløb ikke fremgår på siden her. Årsagen til det er, at den kun fremgår på siden vedrørende e-bogen om træning & kost, HVIS I skriver 18055 i kommentarfeltet, hvormed jeres donation vil indgå i optællingen. MEN pyt med det - jeres beløb modtages stadig af Red Barnet, selvom det ikke optælles i forbindelse med denne specifikke kampagne :)


12. feb 2023
Husk at screenshotte mobilepay overførelse og send til Simon

Tak for støtten! I skal blot screenshotte jeres mobilepay overførelse og sende til Simon på en af følgende for at modtage programmet:
Mail: simonbro92@gmail.com
Mobile: 20944292
Instagram: Simonbro92

:)