Start indsamling Start din egen indsamling

Jespers indsamling

Jespers indsamling
1.065 DKK  af 10.000 DKK

Jesper SAMLER IND FORDI

Jeg vil gerne gøre en forskel for børn og det kan du også være med til!
Formålet er at samle penge ind til Red Barnet og det indsamlede beløb går til at give udsatte danske børn, der ikke har samme muligheder som andre, give dem oplevelser. Det kan være en god oplevelse på bl.a. ferielejre og oplevelsesture samt hjælpe i kamp mod mobning.

Jeg håber, at jeg kan være med til at gøre en lille forskel. Stort eller småt. Til at gøre en forskel til børn, der har brug for det.

Til at starte med har jeg fået lavet 3 plakater i A5 i samarbejde med Poster & Frame (www.posterandframe.com), som har printet og sponsoreret dem. De er nummererede og der er 50 af hver. Det koster 100 kr. pr. styk og som man kan købe hvor hele beløbet går til indsamlingen. Skriv i teksten eller på sms 60561070, at du har doneret og hvilken plakat du kunne tænke dig

Og ellers kan man også bare donere et valgfrit beløb :)

Tusinde tak og god energi herfra.

INFORMATION FRA Red Barnet

Red Barnet arbejder både i Danmark og ude i verden for at give børn og unge et bedre liv. Vi redder, beskytter og styrker børn, og vi kæmper for, at verden respekterer og beskytter alle børns rettigheder. Derfor er vi stolte af at sige, at vi altid er på børnenes side.

Læs mere

STØT RED BARNET

STØT MED MOBILEPAY
604048
Skriv indsamler ID
19748
i kommentarfeltet
Når du støtter via MobilePay, vises din donation, men ikke dit navn og din kommentar, her på siden.

Tak til 13 har doneret

MobilePay 15 DKK

MobilePay 30 DKK

MobilePay 20 DKK

Se alle donationer